CUPCAKE HAYATLAR

CUPCAKE HAYATLAR

31.7.11

Romeo & Juliet

Last week -somehow escaping from the moving boxes hassle- my hubby and I celebrated our anniversary;)

Each year, we pick a special place for the celebration. Last year, it was Italy`s romantic Amalfi coast. After watching romantic-comedy `Letters to Juliet` , my hubby and I decided to celebrate this year`s anniversary in Verona where the love of Romeo & Juliet began. In the movie, the heart-broken lovers are the ones who usually write letters to Juliet asking for her advice on love matters. And of course, happy and lucky lovers send thank-you notes to Juliet since she heard their prays and wishes for endless love.

Considering our hectic moving schedule, we celebrated our anniversary in advance. So, this year -for our big day- we added Verona to our road trip route. Verona is a true city of romance. You can see, smell, and even touch LOVE in this charming environment. And we had an amazing anniversary at Juliet`s house. I even waved my hand to my love from Juliet`s balcony;) Sure, we did not forget to write a thank-you note to Juliet. My hubby and I shared our gratitude for being lucky to find each other;)

Take a peek to Juliet`s House in Verona. And as they told in the movie never forget that ``sometimes the greatest love story ever told is your own``.

Let the love stay close to you!!!

                         *                              *                           *                             *

Geçen hafta -taşınma telaşı ve kutuların arasından bir şekilde sıyrılıp-Sevgili ile evlilik yıldönümümüzü kutladık;)

Her yıl kutlama yapmak için özel bir yer seçeriz. Geçen sene, Italya`nın romantik sahil şeridi Amalfi`de kutlamıştık. Juliet`e Mektuplar filmini izledikten sonra, bu seneki yıldönümümüzü Romeo & Juliet aşkının doğduğu yer olan Verona`da kutlama kararı almıştık. Filmde, genelde kalbi kırık aşıklar tavsiye almak için Juliet`e mektuplar yazıyorlardı. Ve tabiki de, gerçek ve ölümsüz aşkı bulan şanslılar, Juliet`e dualarını kabul ettiği için teşekkür notları gönderiyorlardı.

Tasinma telasimiz nedeniyle bu sene erken bir kutlama yaptik. Büyük gün kutlamasi için,Verona`yı Barselona seyahat rotamiza ekledik. Verona gerçekten de çok romantik bir şehir. Verona`da aşkı görmek, koklamak hatta ona dokunmak mümkün. Juliet`in evinde harika bir evlilik yildönümü yaşadık. Hatta Juliet`in balkonundan, sevgili Romeo`ma- el bile salladım;) Dönmeden önce Juliet`e teşekkur notu yazmayı da ihmal etmedik. Sevgili ile birbirimizi bulduğumuz için ne kadar şanslı ve minnettar olduğumuzu Juliet ile paylaştık;)

Siz de Juliet`in Verona`daki evine göz atmak ister misiniz? Filmde de dedikleri gibi, sakın unutmayın `bazen size anlatilan en büyük aşk hikayesi sizin kendi hikayeniz olabilir`.

Aşk hep ama hep yanıbaşınızda olsun!!!


 Juliet`s House - Visit Guide
Juliet'in Evi - Ziyaret Rehberi

www.gonchagoncha.blogspot.com


Juliet`s Balcony
Juliet'in Balkonu

www.gonchagoncha.blogspot.com


 Goncha@Juliet`s Balcony
Goncha@Juliet'in Balkonunda


www.gonchagoncha.blogspot.com
www.gonchagoncha.blogspot.com

Key to My Heart
Kalbimin Anahtarı


www.gonchagoncha.blogspot.com

Love Cushions
Aşk Yastıkları


www.gonchagoncha.blogspot.com
  
Elexir of Love
Aşk İksiri


www.gonchagoncha.blogspot.com

Romeo & Juliet
Romeo ve Juliet


www.gonchagoncha.blogspot.com




3 comments:

LILA MOONLIGHT said...

Cok guzel br yildonumu kutlamasi olmus...Bu hafta yeni evinde gorusuyormuyuz? ;)

Anonymous said...

Tatlim sahanesiniz !! Etrafta kendi askim kadar guclu duygularla paylasilan ask gormeyeli cok uzun olmustu !! gurur duydumm !! Askiniz her daim cogalsin insallah ;)

GoNcha GoNcha said...

Lulucum cok tesekkurler guzel dileklerin icin:) Aski yasayan ve yasadigini paylasmaktan cekinmeyen ciftleri gorunce ben de cok mutlu oluyorum...